Kiin Kartano
etusivu hevoset kasvatus tapahtumat @
 
 
Huomioitavat
uutiset ja hevoset
 

[ 01.01.2013 ] Uusi ulkoasu ja Welded fuusio

Joulu on ihmeitten aikaa ja niin on tänäkin vuonna. On aika sanoa hyvästiti kesäkuulta alkaneelle lamakaudelle ja nostaa päätä entistä ehompana.

Monet varmasti povasivat jo loppuamme, mutta ei meistä niin vähällä pääse ja kaiken hyvän lisäksi yhdistimme voimamme Welded Ponieksen kanssa ja nyt kaikki ravurimme löytyvät saman katon alta.

 

[ 01.01.2013 ] sh-o. Kiin Ilmaton

Nostetaanpas näin ensimmäisenä jalustalle oman kasvatustyömme hedelmä Ilma.

22,0ake aikainen, 58 625ve voittopotin tienannut ori ei ehtinyt kilpailemaan suurkisoissa, mutta napsi pienemmistä kilpailuista mukavan statistiikan 98: 12-13-5.

Tämä upea ori on tarjolla jalostukseen!

 
 
Tervetuloa Kiin Kartanoon
virtuaalitalli täynnä ravihevosia
 

Vuoden 2006 toukokuussa ensimmäistä kertaa päivänvalon nähnyt Kiin Kartano aloitti tapaleensa Kolmen Ämmän Tallina/3M Tallina.

Alusta lähtien olemme kasvattaneet pääsääntöisesti ravureita kasvattaja nimien ollessa aluksi Ämmän (sh) ja Biatches (lv ja muut rodut) alaisuuteen. Molemmat kasvattajanimet olivat etuliitteitä ja rekisteröityjä VRL:n alaisuuteen. Yhteensä kasvatteja noiden nimien alaisuuteen syntyi 31 kappaletta.

Maaliskuusta 2007 lähtien olemme kulkeneet Kiin Kartanon nimellä, kun tallimme otti sijainti tilansa nimen. Samalla kasvattajanimemme vaihtui ja nykyiset kasvattimme syntyvätkin kasvattajanimen Kiin alaisuuteen, jonka lämminveriset saavat nimeensä loppu liitteenä ja suomenhevoset sitä vastoin alkuliitteenä. Myös Kiin -kasvattajaliite on rekisteröity VRL:ään!

Suosittelemme tutustumaan; VRL | VRER | Ravilista


Ystävällisin terveisin, LuciDa (VRL-02242), blacklucida@gmail.com

 
 

Copyright © 2013 LuciDa Designed by Web Page Templates